Boende sidor

Föreningsinformation

Föreningens namn är Bostadsrättsföreningen Sjöpärlan och fastighetens adress är Aktergatan 20-26. Fastighetsbeteckning är Klabben 3. Det finns 46 lägenheter, garage samt gemensamma utrymmen i vår fastighet. Fastigheten byggdes åren 2002-2004 av Besqab Projektutveckling AB.

Förvaltning

Brf Sjöpärlan anlitar WIAB för service av vår fastighet som även utför rondering i fastigheten en gång per vecka för att upptäcka felaktigheter. Städning av fastighetens allmänna utrymmen sker en gång i veckan av Opiant Städ AB.

Vår ekonomiska förvaltare är Nabo. På deras hemsida här har du inloggningsuppgifter och kan kontrollera avier, anmäla autogiro m.m.

Info om området

www.hammarbysjostad.se finns information om området vi bor i. Här finns det som behövs veta om parkeringar i närområdet, kollektivtrafiken, friluftsliv, restauranger med mera.

Hammarby sjöstad var tänkt som OS-by och miljöaspekterna fick en framträdande roll. När istället Aten fick uppdraget att arrangera Sommar-OS 2004 blev Hammarby Sjöstad ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt med hög miljöprofil. Läs mer här om historian bakom Hammarby Sjöstad på Sjöstadsföreningens hemsida där vi är medlemmar.